David de Winter - regisseur

Voordat David ging regisseren, werkte hij 20 jaar als art director voor gerenommeerde reclamebureaus. Zijn werk is herhaaldelijk bekroond met prijzen van vakjury’s en adverteerders. Zijn precisie, humor en betrokkenheid bij elk detail zijn kenmerkend voor zijn aanpak. David beschikt over technische kennis en kunde die verder reiken dan je van een art director of regisseur zou verwachten. Naast zijn werk als art director maakt hij titelsequenties voor speelfilms en televisieseries, animaties en andere vormen van motion design. David begon met het regisseren van eigen concepten, maar al snel vroegen ook andere reclamemakers hem om de regie en productie van hun campagnes voor zijn rekening te nemen. 

Bekijk hieronder enkele bekroonde commercials uit het archief van David als reclamecreatief.

Mimoun Bouchammir - producer

Mimoun Bouchammir startte zijn carriere in de filmwereld 18 jaar geleden bij het art department. Daarna heeft hij jarenlang als freelance productieassistent, -manager en uiteindelijk producer in de reclame gewerkt voor vrijwel alle grotere Nederlandse productiemaatschappijen. De laatste jaren heeft hij de nodige ervaring opgedaan met producties in het buitenland. Mimoun beschikt over oplossend vermogen, een uitgebreid netwerk en ruime set-ervaring, waardoor hij in staat is het maximale uit een budget te halen zonder aan kwaliteit te hoeven inleveren.

DAVID&MIMOUN - productiemaatschappij

David en Mimoun leerden elkaar kennen in 1985. Oftewel, they go way back. Hun humor en blind vertrouwen in elkaar zijn belangrijk, omdat ze als ‘lean and mean regie-productieteam’ samenwerken. Ze zijn gewend aan grote opdrachten, maar klein en wendbaar als ze zijn kunnen ze ook het beste halen uit producties met een beperkt budget. Samen beheersen ze alle facetten van het spel en hebben bovendien veel disciplines zelf in huis. Zo is het ook mogelijk om beeldbewerking, kleine animaties en delen van post-productie bij hen af te nemen. Meer weten? Bel met Mimoun: 06-22228285 of David: 06-55790246.